Suikalelihakastike

Lisäksi mustapippuria myllystä, chilijauhetta, 1 tl suolaa.

Poista lihapalasta ylimääräinen rasva ja mahdolliset kalvot.

Suikaloi liha.

Paista pienissä erissä pannulla.

Lisää pilkottu sipuli ja valkosipuli, kuullota hetki.

Lisää mausteet ja vesi, anna hautua nyt hiljalleen kannella peitettynä n. tunti.

Lisää kerma ja kiehauta.

Tarkista maku ja tarjoa riisin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta21g32kcal4.2g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0g
Ketsuppi, meira0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%7g4.2kcal0.1g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g77kcal8.6g1.4g4.2g0g
Valittu annoskoko49g38kcal4.3g0.7g2.1g0g
Annoskoko puolitettuna25g19kcal2.2g0.4g1.1g0g
Arvot/100g100g78kcal8.8g1.4g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87160