Pikantti broileri ruusukaalin ja pinaatin kera

Mausta broilerin rintafilee suolalla ja pippurilla.

Paista pannulla 4min molemmin puolin.

Ota broilerin rintafilee pannulta pois.

Lisää pannulle viipaloitu salottisipuli, valkosipuli ja timjami.

Paista n. 5min miedolla lämmöllä.

Lisää tomaattipyree, punaviini ja balsamiviinietikka.

Keitä 1 min. Lisää vettä jos seoksesta tulee liian kiinteää.

Pane rintafilee takaisin pannuun ja hauduta miedolla lämmöllä 6-8 minuuttia.

Puhdista ja halkaise ruusukaalit ja keitä suolalla maustetussa vedessä 5-7 min, kunnes ovat kypsiä.

Höyrytä pinaattia puoli minuuttia ja valuta sen jälkeen vesi pois pinaatista.

Mausta kastike suolalla ja pippurilla.

Syö broileri sipulikastikkeen, ruusukaalien ja pinaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 781 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 13g13kcal2.9g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g6.3g4.5kcal0.2g1.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Timjami 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Punaviini 3.1g2.2kcal0g0g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0.9g1.1kcal0g0.2g0g0g
Ruusukaali 13g3.1kcal0.2g0.2g0.1g0.3g
Pinaatti 13g1.7kcal0.2g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g60kcal7g3g1.2g1g
Valittu annoskoko49g30kcal3.5g1.5g0.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna24g15kcal1.8g0.8g0.3g0.3g
Arvot/100g100g61kcal7.2g3.1g1.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301680