Sienijauhelihapihvit

Turvota kuivatut sienet vedessä ja maidossa.

Lisää kanttarellikastikejauhe ja korppujauhot.

sekoita jauheliha ja kananmuna sekä sieniseos keskenään ja sekoita hyvin.

Anna turvota 15 min.

Paista pihveiksi rypsiöljyssä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 391 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet3.1g0.7kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Kanttarellikastike, Blå Band, ei valmis (29g)0.4g2.1kcal0g0.2g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.8g0g2.5g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Korppujauho 0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen6.3g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Rypsiöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g115kcal11.2g2.6g6.8g0.2g
Valittu annoskoko49g57kcal5.6g1.3g3.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna24g29kcal2.8g0.7g1.7g0.1g
Arvot/100g100g118kcal11.5g2.7g7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101798