Pirjon gazpacho

Kuori ja paloittele kasvikset korkeareunaiseen astiaan tai kannuun, soseuta karkeaksi soseeksi sauvasekoittimella.

Lisää paseerattua tomaattia ja vettä siten, että soseuttaminen helpottuu.

Lopuksi mausta oliiviöljyllä, balsamiviinietikalla, suolalla ja puristetuilla valkosipulin kynsilllä.

Jäähdytä jääkaapissa.

Tarjoa sellaisenaan tai paahdettujen leipäkuutioiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore12g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g10g2.4kcal0.1g0.4g0g0g
Hunajameloni kuorittu 5.9g2.1kcal0g0.5g0g0g
Cantaloupe meloni5.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 2g0.4kcal0g0g0g0g
Viinietikka balsami0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Paprika punainen 1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Paprika keltainen 1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g31kcal0.4g2.8g1.6g0.4g
Valittu annoskoko49g15kcal0.2g1.4g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna25g8kcal0.1g0.7g0.4g0.1g
Arvot/100g100g31kcal0.4g2.8g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276552