J14 tuorehernesosekeitto

Kuori peruna ja pieni todella pieniksi.

Laita vesi kattilaan ja kasviskuutio.

Lisää peruna palat ja keittele.

Lisää pakasteherneet ja keitä lissää.

kaada vesi kattilasta kannuun talteen ja soseuta perunat ja herneet.

lisää kerma ja keitinvettä niin , että siitä tulee itselle sopivan notkeaa keittoa.

Mausta suolalla ja limemehulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g12g7kcal0.2g1.5g0g0.1g
Herne, pakaste (rainbow)17g14kcal1g2.5g0g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g6.5g7.2kcal0.2g0.2g0.7g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g58kcal2.8g8.6g1.4g1.2g
Valittu annoskoko49g29kcal1.4g4.3g0.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna25g15kcal0.7g2.2g0.4g0.3g
Arvot/100g100g60kcal2.9g8.8g1.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445637