Kirbun broilerpyörykät

Korppujauhot veden kanssa turpoamaan, muut ainekset sekaan.

Itse maustoin suolalla, pippurilla, kurkumalla sekä currylla ( reilusti )!

Noin 16 pyörykkää ohjeesta.

Vettä voi laittaa vähemmänkin, aika löysän tuntuinen taikina tuli 2dl:sta vettä..

Ja näin jälkikäteen ajatellen, sekaan voisi laittaa aurinkokuivattua tomaattia sekä murustettua fetaa, nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Kirbbu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia28g39kcal4.8g0g2.2g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (X-tra)2.5g10kcal0.3g1.9g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu4.1g5.2kcal0.5g0g0.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.9g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g110kcal11.2g4g5.4g0.2g
Valittu annoskoko49g55kcal5.6g2g2.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna24g28kcal2.8g1g1.4g0.1g
Arvot/100g100g113kcal11.5g4.1g5.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107112