Helppo mustikkapiirakka

Sulata margariini.

Sekoita jäähtyneeseen rasvaan sokeri ja kananmuna hyvin.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan.

Voitele piirakkavuoka ja levitä taikina pohjalle ja reunoille.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja lisää pohjaan.

Ripottele perunajauhoissa kieritetyt mustikat täytteen päälle.

Paista 175* n. 40min.

Täyte
1prk kevyttäkermaviiliä
0.5dl sokeria
1 kananmuna
1,5tl vaniljasokeria
200g mustikoita

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen7g50kcal0g0g5.6g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)4.7g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g31kcal0.9g6.4g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 9g6kcal0.3g0.4g0.3g0g
Sokeri 2g8kcal0g2g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.4kcal0g0.3g0g0g
Mustikka metsä- 9g4.1kcal0g0.6g0.1g0.3g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g257kcal4g28.4g13.6g1.2g
Valittu annoskoko49g129kcal2g14.2g6.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna25g64kcal1g7.1g3.4g0.3g
Arvot/100g100g263kcal4.1g29g13.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126206