Jauhottomat jauhelihapihvit

Pehmennä kuivattu tomaatti öljyssä pannulla.

Silppua pekoni ja sipuli.

Lisää kaikki aineet jauhelihan sekaan ja sekoita.

Mausta vielä vaikka provencen yrteillä.

Paista pinnalta ruskeiksi pannulla ja lopuksi 200 asteessa uunissa n.15 min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Timppa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha32g53kcal6.1g0g3.2g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, Minaso1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]9g31kcal1.1g0g3.4g0g
Sipuli (kuorittu)3.2g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g212kcal14.4g0.6g17.6g0.4g
Valittu annoskoko49g106kcal7.2g0.3g8.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna24g53kcal3.6g0.2g4.4g0.1g
Arvot/100g100g217kcal14.8g0.6g18g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127119