Raejuustoletut

Raejuusto murskataan hieman haarukalla ja sen jälkeen lisätään kananmunat, jauho ja suola.

Sekoitetaan hyvin, seos saa olla löysä.

Letut paistetaan voissa kunnes letut ovat kullankeltaisia.

Tarjoillaan marjojen ja kerman tai maustamattoman jugurtin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tarmuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki28g25kcal4.2g0.7g0.6g0g
Kauralese 2.5g9kcal0.5g1.2g0.2g0.4g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1.4g8.4kcal0.3g0.1g0.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu17g21kcal1.9g0.1g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g128kcal13.8g4.2g6.2g0.8g
Valittu annoskoko49g64kcal6.9g2.1g3.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna25g32kcal3.5g1.1g1.6g0.2g
Arvot/100g100g131kcal14.1g4.3g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252396