Makkarakeitto hevospaistimakkarasta glut/maidoton

Pilko porkana, lanttu, sipuli ja laita kattilaan kiehumaan.

Lisää maustepippureita, kanaliemikuutiot.

Lisää hetken kuluttua pilkottu makkara.

Lisää vielä persiljaa.

Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g27g20kcal0.5g4.3g0.1g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.3g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Hevospaistimakkara glut/maidoton (K-hvitfelt oy), annos 450g12g27kcal1.4g0.3g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kanaliemikuutio, maggi, 10 g (Maggi), annos 10g0.5g1.3kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g103kcal3.8g10.6g4.8g0.8g
Valittu annoskoko49g52kcal1.9g5.3g2.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna24g26kcal1g2.7g1.2g0.2g
Arvot/100g100g106kcal3.9g10.9g4.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264219