Peltileipä

Liota hiiva, suola ja sokeri lämpimään (40*c) veteen, lisää leseet ja anna turvota hetki.

Sekoita jauhot puuhaarukalla, taikina saa olla vähän normitaikinaa löysempää.

Kohota tunti.

Kaada taikina pellille ja taputtele tasaiseksi.

Kohota 15 min.
Paista 250* 15 min.
Laske lämpö 125* ja jatka paistamista 20-25min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 1.8g4kcal0.2g0.3g0.1g0.7g
Vehnäjauho puolikarkea 23g79kcal2.3g16g0.3g0.8g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.8g3.4kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g172kcal5g34.2g0.8g3g
Valittu annoskoko49g86kcal2.5g17.1g0.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna25g43kcal1.3g8.6g0.2g0.8g
Arvot/100g100g175kcal5.1g34.9g0.8g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391248