Kesäkurpitsanyytti

Leikkaa alumiinifoliosta 4 isoa palaa nyyttejä varten.

Kuori omena ja päärynä.

Leikkaa kesäkurpitsa, omena ja päärynä n. 1,5 * 1,5 cm kuutioiksi ja jaa 4 nyyttiin.

Ripottele päälle aromisuolaa (Aromat) ja laita reilu ruokalusikallinen tuorejuustoa päälle.

Ripottele vielä n. ruokalusikallinen Auramurua päälle ja sulje nyytit.

Kypsennä uunissa n. 225 astetta tai grillissä n. 20-30 minuuttia riippuen siitä, kuinka kypsiksi haluat kasvikset.

Ylikypsä mössö on aivan taivaallista!
Niille, jotka eivät pidä homejuustosta voi käyttää myös maustamatonta tai yrtti-tuorejuustoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Cattleya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 200g36kcal1.1g5g0.8g1.4g
Omena, keskikokoinen 200g100g34kcal0.2g7.1g0.3g1.8g
Päärynä kuorittu 100g43kcal0.3g8g0.1g3.9g
Valio Viola sinihome tuorejuusto50g80kcal4g2g6.5g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g30g78kcal8.1g0g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana960g543kcal27.4g44.2g25.6g14.2g
Valittu annoskoko480g271kcal13.7g22.1g12.8g7.1g
Annoskoko puolitettuna240g136kcal6.9g11.1g6.4g3.6g
Arvot/100g100g57kcal2.9g4.6g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243849