Pehmeä mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet, ota syrjään n.1/3 murusta.

Lisää sultettu rasva suurempaan määrään jauhoja.

Nypi sekaisin lisää piimä ja kananmuna.

Levitä pohjataikina uunipannulle, päälle mustikat.

Sekoita rahkan joukkoon kananmunat v. sokeri ja sokeri, kaada seos mustikoiden päälle, lopuksi muruseos tämän päälle.

Paista 175 n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Ballroomlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 80g274kcal8.1g56g1g2.8g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g45g183kcal0g45g0g0g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.3g5.3kcal0g1.3g0g0g
Voi 42g302kcal0.5g0.2g33.8g0g
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)33g11kcal1g1.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Mustikka metsä- 133g59kcal0.7g8.5g0.8g4.4g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 83g49kcal8.2g2.5g0.3g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g30g122kcal0g30g0g0g
Kananmuna kuoreton 20g29kcal2.5g0.1g2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g8kcal0g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana960g2112kcal44.4g294.8g77.8g14.4g
Valittu annoskoko480g1056kcal22.2g147.4g38.9g7.2g
Annoskoko puolitettuna240g528kcal11.1g73.7g19.5g3.6g
Arvot/100g100g220kcal4.6g30.7g8.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296999