Kaneliässät, 1 kpl 60 kcal

200g 60% leivontamargariinia
2 dl sokeria
1 muna
1 tl vaniljasokeria
1,5 tl kanelia
1 tl leivinjauhetta
4 dl vehnäjauhoja

Koristeeksi:

3/4 dl sokeria
2 tl kanelia

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna samalla hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seos taikinaan.

Kääri taikina kelmuun ja anna levätä jääkaapissa muutama tunti.

Jaa taikina sitten osiin, pyöritä niistä pikkusormen paksuisia tankoja ja leikkaa ne n. 7 cm pätkiksi.

Pyöritä pätkät lautasella sokeri-kaneliseoksessa.

Muotoile tangoista leivinpaperin päälle s-muotoisia pikkuleipiä.

Paista 200 asteessa n. 10 min.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Power
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, 60%, Rainbow125g689kcal1.1g1.1g75.2g0g
Sokeri 107g432kcal0g106.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 35g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.5g9kcal0.1g2g0.1g0g
Leivinjauhe 3.1g5.5kcal0.2g1.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 163g559kcal16.6g114g2g5.7g
Sokeri 39g158kcal0g38.8g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.8g14kcal0.1g3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana960g3852kcal44.8g538.2g161.8g11.4g
Valittu annoskoko480g1926kcal22.4g269.1g80.9g5.7g
Annoskoko puolitettuna240g963kcal11.2g134.6g40.5g2.9g
Arvot/100g100g401kcal4.7g56.1g16.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121022