Kesäkurpitsa-raparperi-porkkanahillo

Paloittele kuoritut kasvikset ja keitä kypsäksi hillosokerin kanssa vähässä vedessä.

Soseuta.

Purkita ja anna jäähtyä.

Voi käyttää lakkahillon tavoin.

Nam.
Katso vastaavaa ohjetta sokerittomana Melatiinilla hyytelöitynä.

Sisältää yli puolet vähemmän Hiilareita.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 120g22kcal0.7g3g0.5g0.8g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g120g468kcal0g117.6g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g120g34kcal0.7g7.1g0.2g3g
Raparperi 120g40kcal0.8g6.6g0.1g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana960g1127kcal4.4g268.6g1.6g11g
Valittu annoskoko480g564kcal2.2g134.3g0.8g5.5g
Annoskoko puolitettuna240g282kcal1.1g67.2g0.4g2.8g
Arvot/100g100g117kcal0.5g28g0.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144731