Kasviskeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutio, kuori ja paloitele kasvikset ja lisää liemeen.

Keitä pehmeiksi, lisää tomaattimurska ja vetäse sauvasekoittimella sileäksi.

Mausta yrteillä ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 55g10kcal0.3g1.4g0.2g0.4g
Porkkana 64g21kcal0.4g3.6g0.1g1.6g
Sipuli (kuorittu)24g6.6kcal0.3g1.2g0g0.4g
Palsternakka 21g13kcal0.1g2.4g0.1g0.9g
Paprika, punainen11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 32g11kcal1.5g0.6g0.1g0.8g
Valkosipuli 2.6g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Tomaattimurska 79g23kcal0.4g4.2g0.2g1.5g
Kasvisliemikuutio 4.1g13kcal0.4g0.6g1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana960g206kcal7.4g29.8g3.4g12g
Valittu annoskoko480g103kcal3.7g14.9g1.7g6g
Annoskoko puolitettuna240g52kcal1.9g7.5g0.9g3g
Arvot/100g100g22kcal0.8g3.1g0.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271820