Suklaamousse a la henna

Sulata tumma suklaa.

Erottele 5 munan valkuaiset keltuaisista.

Lisää kuudes muna + keltuaiset vatkaten sulan suklaan joukkoon.

Vaahdota erikseen valkuaiset ja kerma vaahdoiksi.

Lisää jäähtyneeseen suklaa-munamassaan nostellen varovasti.

Rouhi valkosuklaa ja lisää lopuksi.

Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Taloussuklaa, Fazer100g515kcal3.9g56g30g5.3g
Valkosuklaa panda, levy 130g40g224kcal3.4g22g13.6g0g
Vispikerma Flora 20%175g385kcal5.2g8.7g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana960g2718kcal66.2g174.4g191g10.6g
Valittu annoskoko480g1359kcal33.1g87.2g95.5g5.3g
Annoskoko puolitettuna240g680kcal16.6g43.6g47.8g2.7g
Arvot/100g100g283kcal6.9g18.2g19.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286452