Karpitsar pohja

Sekota aineet keskenään ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa n. 10 min. levitä pohjalle ketsuppia, täytä ja paista vielä n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona199g135kcal24.2g7.8g0.4g0g
Emmental juustoraaste, lidl99g366kcal28.8g0g27.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu124g157kcal13.7g0.4g11.2g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 35g106kcal3g19.3g0.7g4.8g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g18g22kcal1.3g2.9g0.6g12.5g
Leivinjauhe 5g8.7kcal0.3g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana960g1588kcal142.6g64.6g81.4g34.6g
Valittu annoskoko480g794kcal71.3g32.3g40.7g17.3g
Annoskoko puolitettuna240g397kcal35.7g16.2g20.4g8.7g
Arvot/100g100g165kcal14.9g6.7g8.5g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334101