Mandariinikakku

Kuori mandariinit ja kalttaa niistä valkea-aines pois.

Pilko pieniksi kuoret ja purista mehu mandariineista.

Vaahdota munat ja sokeri.

Llisää siihen öljy varovasti sekoittaen.

Lisää kuivat aineet jossa on mandariininkuoren palat mukana sekoitettuna jauhoihin.

Kaada mandariinimehu taikinaan - tarkaista taikinan löysyys.

Jos liian vetelää lisää vähän jauhoja.

Saa olla valuvaa mielellään - tulee pehmeämpi.

Voitele 3 vuokaa ja kaada taikina niihin.

Paista n. tunti 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mandariini (kuorineen)73g24kcal0.3g4.9g0.2g1.1g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)212g295kcal23.5g0.8g22g0g
Sokeri 79g320kcal0g78.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.3g13kcal0g3.3g0g0g
Leivinjauhe 3.3g5.8kcal0.2g1.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 86g295kcal8.8g60.2g1g3g
Rypsiöljy 24g211kcal0g0g23.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana960g2327kcal65.6g298.4g94g8.2g
Valittu annoskoko480g1164kcal32.8g149.2g47g4.1g
Annoskoko puolitettuna240g582kcal16.4g74.6g23.5g2.1g
Arvot/100g100g242kcal6.8g31.1g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445566