Marinoidut pavut

Ainekset:

3-4 dl keitettyjä papuja
1/2 sipuli
2 rkl tomaattipyrettä
2-3 valkosipulinkynttä
2 rkl punaviinietikkaa
1/2 dl oliiviöljyä
2 tl oreganoa, basilikaa tai timjamia
1-2 tl suolaa
mustapippuria

Sekoita ainekset keskenään.

Anna marinoitua muutamia tunteja.

Pavut säilyvät jääkaapissa n. 3 vrk.

Lähde: Tuija Ruuska: Kasvisaskeleet

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu (Go green), annos 100g362g343kcal28.9g50.6g2.5g28.9g
Sipuli (kuorittu)35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Oliiviöljy 35g311kcal0g0g35.1g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g10g2kcal0g0.7g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka30g25kcal1g5.7g0.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana960g1398kcal62g120g76g60g
Valittu annoskoko480g699kcal31g60g38g30g
Annoskoko puolitettuna240g350kcal15.5g30g19g15g
Arvot/100g100g146kcal6.5g12.5g7.9g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464678