Pasta ateria

1.kuori ja hienonna sipulit, kuullota öljyssä.

laita samalla pasta vesi kiehumaan.

2.lisää tomaattimurska ja mausteet sipuleiden joukkoon.

(jos haluaa niin mausta chilillä ja välimeren yrteillä)

3.keitä pasta valmiiksi.

4.lisää lopuksi katkaravut kastikkeen joukkoon.

Voit toki myös käyttää äyriäisiä.

5.jaa pasta lautasille ja ripottele pinnalle juustoraaste.

1annos on noin 400kaloria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Heluna24
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental punaleima23g88kcal6.5g0g6.8g0g
Katkarapu 150g103kcal21.7g0g1.7g0g
Tomaattimurska 188g55kcal1.1g9.9g0.4g3.6g
Hunaja 2.4g8.1kcal0g2g0g0g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli 21g6.2kcal0.3g1g0g0.4g
Täysjyväpasta Tortellini (Pastella), annos 125g94g234kcal9.4g40.3g3.3g6.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana960g1025kcal78.2g106.8g28.2g21.2g
Valittu annoskoko480g513kcal39.1g53.4g14.1g10.6g
Annoskoko puolitettuna240g256kcal19.6g26.7g7.1g5.3g
Arvot/100g100g107kcal8.1g11.1g2.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63471