Feta-parsakaalipiiras

Sekoita 125 grammaan maitorahkaa pehmeä voi ja jauho-leivinjauheseos.

Vuoraa taikinalla n. 28 cm:n piirasvuoka.

Keitä parsakaalia vähässä vedessä 2-3 minuuttia, valuta ja jäähdytä.

Pilko parsakaalia tarvittaessa ja levitä pohjalle.

Lisää valutetut fetakuutiot.

Kaada muna-maitorahka-kermaseos päälle.

Paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa n. 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Saruska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,394g61kcal10.3g3.9g0.3g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)47g338kcal0g0g37.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 49g168kcal5g34.2g0.6g1.7g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Parsakaali, pakaste, Apetit75g16kcal2.5g1.4g0g1.9g
Salaattijuusto, kevyt (Pirkka), annos 200g75g139kcal16.5g1.5g7.5g0g
Kananmuna kuoreton 62g89kcal7.8g0.2g6.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl75g256kcal1.5g2.3g26.3g0g
Oregano, kuivattu 0.8g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana960g2143kcal87.6g88.8g157.6g7.8g
Valittu annoskoko480g1072kcal43.8g44.4g78.8g3.9g
Annoskoko puolitettuna240g536kcal21.9g22.2g39.4g2g
Arvot/100g100g223kcal9.1g9.2g16.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93245