Kevyt kalapaistos

Leikkaa munakoiso, tomaatit, sipuli ja kesäkurpitsa ohuehkoiksi viipaleiksi.

Laita uunipellille reilu pala leivinpaperia ja asettele kasvikset vuorotellen limittäin kahteen riviin leivinpaperin päälle.

Jauha päälle suolaa ja mustapippuria sekä n. ruokalusikallinen oliiviöljyä.

Suolaa kevyesti kalafileet ja asettele ne kasvispedille.

Hienonna paprika ja valkosipulinkynnet pieneksi silpuksi ja ripottele kalaileiden päälle.

Lorauta vielä n. 1 rkl oliiviöljyä.

Nosta leivinpaperin sivut ylös ja taittele koko annos tiiviiksi paketiksi.

Paista 175 asteisessa uunissa n. 30 min. Silppua tuoreet yrtit salaatiksi ja mausta sitruunamehulla.

Ota kala uunista ja ripottele päälle yrttisalaattia.

Tarjoile maalaispatongin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Pimpula87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siika, 1 filee= 75g84g84kcal14.5g0g2.9g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g56g11kcal0.3g2.1g0.2g0.8g
Munakoiso 84g19kcal0.4g2.6g0.2g2.1g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 98g18kcal0.6g2.5g0.4g0.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2g2kcal0.2g0.3g0g0g
Paprika punainen 48g14kcal0.4g2.2g0.2g0.9g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g7.6g67kcal0g0g7.6g0g
Basilika, tuore4.2g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Tilli, tuore 17g5kcal0.6g0.2g0.1g0.4g
Persilja 17g4.6kcal0.2g0.2g0g1.3g
Ruohosipuli, tuore14g3.8kcal0.2g0.5g0.1g0.2g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 34g9kcal0.1g0.5g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana961g487kcal35.6g24g23.8g14.8g
Valittu annoskoko481g243kcal17.8g12g11.9g7.4g
Annoskoko puolitettuna240g122kcal8.9g6g6g3.7g
Arvot/100g100g51kcal3.7g2.5g2.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269411