Kesäkurpitsa-savulohivuoka

Suikaloi kasvikset noin sentin levyisiksi siivuiksi ja laita ne matalan vuoan pohjalle.

Ripottele sekaan savulohi ja mausta merisuolalla, sitruuna- tai mustapippurilla ym. Leikkaa pieniä juustokuutioita ruoan päälle (tai lado päälle halloumijuustosta leikkaamiasi siivuja).

Valele lopuksi ruokakermalla ja paista n. 200 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 225g41kcal1.3g5.6g0.9g1.6g
Peruna, keskikokoinen 60g30g18kcal0.5g3.9g0g0.3g
Paprika, punainen113g29kcal1g5.2g0.5g2.3g
Halloumi juusto (Pirkka), annos 100g38g116kcal7.5g0.5g9.4g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)38g60kcal1g1g5.6g0g
Savustettu kirjolohifileepala (Rainbow), annos 278g38g59kcal6g0g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana961g645kcal34.6g32.4g41g8.4g
Valittu annoskoko480g322kcal17.3g16.2g20.5g4.2g
Annoskoko puolitettuna240g161kcal8.7g8.1g10.3g2.1g
Arvot/100g100g67kcal3.6g3.4g4.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353419