Broileri-riisilaatikko

Kypsennä riisi-kauraseos kanaliemessä.

Sulata pannulla oivariini ja lisää curry (1 rkl) ja sekoita hetki.

Lisää pannulle broilerisuikaleet ja sipulit ja ruskista.

Mausta seos mustapippurirouheella (½ tl). Kun riisi-kauraseos on kypsä, niin lisää joukkoon broilerisuikaleet, creme fraiche ja juustoraaste.

Kaada seos uunivuokaan.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio42g59kcal1.2g2.7g5.1g0g
Pizzamix juusto42g141kcal8.4g3g10.6g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu5.6g5.9kcal0.4g0.9g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Atria broilerin filesuikale maustamaton85g93kcal19.4g0g1.8g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos5.6g41kcal0g0g4.5g0g
Riisi & kaura, keittämätön (Risella) 0,5dl70g253kcal7.7g47.9g3g4.2g
Vesi169g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g4.5g13kcal0.4g0.8g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana960g1240kcal76.4g116g52g10.6g
Valittu annoskoko480g620kcal38.2g58g26g5.3g
Annoskoko puolitettuna240g310kcal19.1g29g13g2.7g
Arvot/100g100g129kcal8g12.1g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81719