Lihapullat (luomusipulikeitto+kermaviili)

Luomusipulikeitto sekoitetaan kauraleseiden (tai korppujouhojen kanssa) kermaviiliin ja annetaan turvota 10 min. Sitten sekoitetaan joukkoon kananmuna ja jauheliha.

Seoksesta muotoillaan lihapullat ja paistetaan 20-30 min 200 c:ssa

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Juhaty
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomusipulikeitto 64g ps (Sysmän luomuherkut), annos 15g405g603kcal17.4g129.5g0g0g
Kermaviili Ingman 10%1265g1518kcal39.2g55.7g126.5g0g
Kauralese, Myllärin Luomu 1dl=50g127g323kcal23g58.8g9.7g20.5g
Kananmuna kuoreton 348g496kcal43.5g1g35.7g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 2656g6044kcal504.7g0g451.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9600g17966kcal1255.6g490g1246.8g41g
Valittu annoskoko4800g8983kcal627.8g245g623.4g20.5g
Annoskoko puolitettuna2400g4492kcal313.9g122.5g311.7g10.3g
Arvot/100g100g187kcal13.1g5.1g13g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=112745