Marinoitu kuha

Ensin valmistetaan marinadi:

Sipuliksi kannattaa valita kevätsipuli, joka pilkotaan varsineen.

Makeutta antamaan voi käyttää mitä tahansa tummaa sokeria (itse käytin muscovadoa).

Jos haluaa jättää sokerin kokonaan pois, kannattaa käyttää makeaa soijakastiketta.

Limestä puristetaan vähän mehua ja raastetaan kuorta mukaan.

Kalafileiden annetaan marinoitua noin tunti ennen paistamista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Inkivääri, tuore, silputtu120g96kcal2.2g21.4g1g2.4g
Soijakastike 433g261kcal22.4g41.1g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)401g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Fariinisokeri120g488kcal0g120.1g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g120g228kcal0g54.1g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g240g87kcal1.4g5.3g2.6g6.7g
Kuhafile, raaka3205g2308kcal519.3g0g22.4g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 160g1417kcal0g0g160.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9600g9987kcal1101g522.4g374.8g31.8g
Valittu annoskoko4800g4993kcal550.5g261.2g187.4g15.9g
Annoskoko puolitettuna2400g2497kcal275.3g130.6g93.7g8g
Arvot/100g100g104kcal11.5g5.4g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118833