Jauheliha-fetakastike

Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla (esim chili, valkosipuli-/sipulijauhe, aromisuola).

Lisää sekaan tomaattimurska ja ruokakerma.

Kiehauta.

Sekoita joukkoon murskattu feta ja hauduta hetken.

Tarjoa esimerkiksi pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka1600g2688kcal320g0g160g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g800g440kcal24.8g51.2g16g0g
Feta, apetina classic (Arla), annos 100g400g1040kcal60g0.8g88g0g
Tomaattimurska 2000g588kcal11.2g106g4g38g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9600g9512kcal832g316g536g76g
Valittu annoskoko4800g4756kcal416g158g268g38g
Annoskoko puolitettuna2400g2378kcal208g79g134g19g
Arvot/100g100g99kcal8.7g3.3g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135570