Makkarakastike

Paloittele makkara kuutioiksi ja ruskista teflonpannulla, lisää vesi, ruokakerma, kastikejauhe ja mausteet.

Tarjoa perunan ja punajuuren kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Rippaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkkimakkara (Pouttu), annos 400g1924g4713kcal192.4g153.9g346.3g0g
Kastikejauhe rainbow ruskea, annos 1 dl481g168kcal4.8g28.9g4.8g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)1299g2078kcal35.1g35.1g194.8g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr481g1347kcal38.5g45.7g115.4g7.7g
Vesi481g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix87g43kcal1.3g8.7g0.4g0g
Sinappi 48g63kcal2.1g6.8g2.9g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9600g16825kcal548.4g558.2g1329.2g17g
Valittu annoskoko4800g8413kcal274.2g279.1g664.6g8.5g
Annoskoko puolitettuna2400g4206kcal137.1g139.6g332.3g4.3g
Arvot/100g100g175kcal5.7g5.8g13.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154523