Voisarvet

- Liotetaan hiiva maitoon.

- Lisätään 2 kpl munia, rahka ja suola (1 rkl).

- Nypitään jauhot ja voi eri kulhossa.

- Kaadetaan taikinaneste jauhojen sekaan
- Vaivataan taikina notkeaksi, lisätään tarvittaessa jauhoja
- Kohotetaan 50 min
- Kumotaan taikina jauhotetulle pöydälle, jaetaan viiteen osaan
- Kaulitaan jokainen pala halkaisijaltaan noin 30 cm:n kokoiseksi pyöryläksi
- Pyörylä leikataan kahdeksaan osaan
- Kääritään kolmiot sarviksi
- Kohotetaan sarvet lämpimässä paikassa uunipellillä noin 30 min
- Voidellaan sarvet kananmunalla (1 kpl)
- Paistetaan sarvet sauma alaspäin uunissa 225 asteessa 12 min keskiosassa

Reseptistä tulee n. 40 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Maamo841
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g121g74kcal15.9g1.3g0.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1212g400kcal40g59.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 436g623kcal54.5g1.3g44.7g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki242g136kcal20.6g12.1g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2424g8318kcal247g1697g29.1g84.8g
Voi, 1 tl, 5 g364g2655kcal3.6g3.6g290.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9600g24410kcal763.2g3549.4g731.4g169.6g
Valittu annoskoko4800g12205kcal381.6g1774.7g365.7g84.8g
Annoskoko puolitettuna2400g6102kcal190.8g887.4g182.9g42.4g
Arvot/100g100g254kcal8g37g7.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203741