Karitsanlihakebakot

Sekoita aineet keskenään ja muotoile öljytyillä käsillä taikinasta n. 10 - 12 cm pitkiä, grillimakkaran paksuisia pötköjä.

Tuikkaa pötköjen sisään grillivartaat ja paista 225 asteisessa uunissa 15 - 20 min.

Tarjoile sopivan kastikkeen (esim.

tzatsiki) sekä vaikkapa grillivihannesten kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g3198g4573kcal639.6g0g223.9g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 400g909kcal20.2g70.1g56.3g23.2g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g720g1943kcal129.5g14.4g151.1g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g48g50kcal3.8g7.8g0.3g1g
Basilika, kuivattu 3.2g8.1kcal0.5g0.7g0.1g1.3g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9600g15226kcal1599.4g230.6g865.6g68.8g
Valittu annoskoko4800g7613kcal799.7g115.3g432.8g34.4g
Annoskoko puolitettuna2400g3807kcal399.9g57.7g216.4g17.2g
Arvot/100g100g159kcal16.7g2.4g9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207984