Tomaatti-mozzarella patongit

Paista patongit.

Halkaise jäähtyneet patongit puoliksi pitkittäin ja levitä pestoa molemmille puolikkaille (pesto voidaan halutessa korvata oliiviöljyllä).

Siivuta tomaatit ja mozzarella ja kokoa patongit.

Asettele tomaattia ja mozzarellaa vuorotellen patongin päälle.

Pistä valmiit patongit vielä puoliksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mokso1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Esipaistettu patonki Rainbow 1 kpl (150g)2400g5760kcal187.2g1200g28.8g64.8g
Pesto (Pirkka)80g464kcal3.4g3g48.8g3.5g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g320g784kcal57.6g1.9g60.8g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2000g406kcal12g76g6g28g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9600g14828kcal520.4g2561.8g288.8g192.6g
Valittu annoskoko4800g7414kcal260.2g1280.9g144.4g96.3g
Annoskoko puolitettuna2400g3707kcal130.1g640.5g72.2g48.2g
Arvot/100g100g155kcal5.4g26.7g3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238484