Rahkajuustoleipä

Sekoita rahka, munat, rasva ja juustoraaste.

Sen jälkeen mukaan kuivat aineet.

Paista 225 asteessa kunnes ottavat väriä pintaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Juniusc
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1331g1899kcal166.4g4g136.4g0g
Maitorahka laktoositon 0,3% (Valio), annos 200g1613g1049kcal192g67.8g4.8g0g
Soijajauho rasvainen 282g1317kcal97.5g66.4g66.4g33.6g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 161g521kcal46.8g11.3g32.3g49.4g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)161g411kcal26.8g55g9.8g48.4g
Seesaminsiemen, kuorineen 161g1088kcal43.4g11.1g93.6g19.8g
Leivinjauhe 81g142kcal4.2g30.5g0g0.4g
Oivariini, 80 normaalisuolainen202g1452kcal2g2g161.3g0g
Oltermanni, perinteinen807g2904kcal201.7g0g233.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9600g21566kcal1561.6g496.2g1477g303.2g
Valittu annoskoko4800g10783kcal780.8g248.1g738.5g151.6g
Annoskoko puolitettuna2400g5392kcal390.4g124.1g369.3g75.8g
Arvot/100g100g225kcal16.3g5.2g15.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256603