Rahkabroileripiirakka

Sulata pohja ohjeen mukaan, paista 10 min/200 C uunin alatasolla.

Taputtele taikina piirakkavuokaan.

Paloittele paistettu file, kuori ja viipaloi sipuli.

Sekoita nämä rahkan kanssa, levitä piirakkataikinan päälle, lisää kirsikkatomaatit.

Paista 15-20 min/200 C. Tällä ohjeella tulee varsin tulinen versio, makua voi "laimentaa" perusrahkalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g2000g7400kcal90g620g500g74g
Kanafile (Kariniemi), annos 110g800g880kcal184g0g16.8g0g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.2g12g0.5g4.2g
Maustettu rahka makea & tulinen (Valio), annos 100g1000g1400kcal77g120g70g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)750g150kcal4.5g26.3g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9600g19795kcal717.4g1556.6g1179.2g156.4g
Valittu annoskoko4800g9898kcal358.7g778.3g589.6g78.2g
Annoskoko puolitettuna2400g4949kcal179.4g389.2g294.8g39.1g
Arvot/100g100g206kcal7.5g16.2g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263822