Lesepuuro

Laita leseet turpoamaan 2dl:n vettä jo hyvissä ajoin.

Kaada ylimääräinen vesi pois.

Keitä puolukoita desissä vettä hetki ennen leseiden lisäämistä.

Keittele hyvän aikaa jos leseet ovat tuoreita, jos olet liotellut niin 10-15 min.
Laita suolaa ja lopuksi makeutusjauhe.

Soseuta tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 181g504kcal27.1g46.9g7.8g70.4g
Vehnälese 144g329kcal19.2g22.2g6.5g54.1g
Pellavansiemenrouhe, Pellavainen181g514kcal54.1g3.6g30.7g55.2g
Puolukkasurvos sokeroimaton 1805g701kcal7.9g122.7g9g46.9g
Suola, annos 3g60g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g24g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi2406g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9600g4097kcal216.6g391g108g453.2g
Valittu annoskoko4800g2048kcal108.3g195.5g54g226.6g
Annoskoko puolitettuna2400g1024kcal54.2g97.8g27g113.3g
Arvot/100g100g43kcal2.3g4.1g1.1g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271621