Suklaamousse a la henna

Sulata tumma suklaa.

Erottele 5 munan valkuaiset keltuaisista.

Lisää kuudes muna + keltuaiset vatkaten sulan suklaan joukkoon.

Vaahdota erikseen valkuaiset ja kerma vaahdoiksi.

Lisää jäähtyneeseen suklaa-munamassaan nostellen varovasti.

Rouhi valkosuklaa ja lisää lopuksi.

Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1650g2354kcal206.3g5g169.1g0g
Taloussuklaa, Fazer1000g5150kcal39g560g300g53g
Valkosuklaa panda, levy 130g400g2236kcal33.6g220g136g0g
Vispikerma Flora 20%1750g3850kcal52.5g87.5g350g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9600g27179kcal662.8g1745g1910.2g106g
Valittu annoskoko4800g13590kcal331.4g872.5g955.1g53g
Annoskoko puolitettuna2400g6795kcal165.7g436.3g477.6g26.5g
Arvot/100g100g283kcal6.9g18.2g19.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286452