Pitaleipä

Mittaa kaikki aineet pataan, käytä 8 min. Anna taikinan levätä peitettynä kunnes se on noussut 2 kertaiseksi.

Paloittele 21 kpl 120g paloja, riivaa pyöreäksi.

Anna levätä 10 min peitettynä.

Kaulaa pyöreiksi leiviksi, vahvuus n. 50mm.

Paista heti, uunin lähtölämpö 240, laske 225 asteeseen.

Aika 8 min. ( kiertoilmauuni)

Reseptistä tulee n. 21 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Leipurihiiva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1909g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 115g85kcal15g1.3g0.5g7.9g
Suola, annos 3g48g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy classico (Bertolli)95g859kcal0g0g95.4g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl2634g8955kcal368.7g1685.6g81.6g144.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9600g19798kcal767.4g3373.8g355g305.6g
Valittu annoskoko4800g9899kcal383.7g1686.9g177.5g152.8g
Annoskoko puolitettuna2400g4950kcal191.9g843.5g88.8g76.4g
Arvot/100g100g206kcal8g35.1g3.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331108