Kukkakaali-juustososekeitto

Keitä kukkakaalikukinnot ja purjosuikaleet kasvisliemivedessä kypsäksi.

Soseuta.

Lisää Koskenlaskija ja anna sen sulaa keittoon.

Lisää maun mukaan suolaa ja mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1998g481kcal36.2g44g6g46g
Purjosipuli 260g60kcal4.7g6.2g0.5g5.5g
Vesi, vesijohtovesi 1998g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g500g1399kcal94.9g0g109.9g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)45g45kcal3.4g7.6g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9600g3967kcal278.4g115.6g233.2g104.8g
Valittu annoskoko4800g1984kcal139.2g57.8g116.6g52.4g
Annoskoko puolitettuna2400g992kcal69.6g28.9g58.3g26.2g
Arvot/100g100g41kcal2.9g1.2g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87901