Possustroganov - HKn resepti

Kuori ja kuutioi sipuli.

Ruskista possunsuikaleet ja sipuli öljyssä.

Lisää tomaattipyree ja vehnäjauhot.

Sekoita huolella ja lisää lihaliemi koko ajan sekoittaen.

Lisää laakerinlehti ja anna kastikkeen hautoa 25 min. Lisää lopuksi creme fraiche ja maustekurkut.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljapossun lihasuikale maustamaton (Hk), annos 400g1865g3730kcal373g0g242.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl70g629kcal0g0g69.9g0g
Sipuli 560g169kcal7g26.9g1.1g9.5g
Tomaattipyree, Pirkka93g77kcal3.2g17.7g0.9g0.9g
Vehnäjauho puolikarkea 23g80kcal2.4g16.3g0.3g0.8g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen1399g4336kcal111.9g755.3g76.9g7g
Maustekurkku sokerisuolattu 326g65kcal2.3g9.8g0.3g5.9g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio466g653kcal13.1g30.3g55.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9604g19477kcal1025.8g1712.6g895.4g48.2g
Valittu annoskoko4802g9738kcal512.9g856.3g447.7g24.1g
Annoskoko puolitettuna2401g4869kcal256.5g428.2g223.9g12.1g
Arvot/100g100g203kcal10.7g17.8g9.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169946