Hirvenlihakeitto ei perunaa

Lihana meillä oli hirven keittolihaa luineen.

Keittelin ensin lihaa tunnin verran liemessä, missä oli suolaa, mustapippuria, laakerinlehtiä ja sipuli.

Tämän jälkeen nostin lihat syrjään ja lisäsin pakastejuurekset.

Perkasin lihat irti luista ja laitoin takaisin kattilaan ja keittelin vielä noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tiitainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2331g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 932g1048kcal197g0g28g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 1399g476kcal15.4g75.5g2.8g40.6g
Sipuli 140g42kcal1.7g6.7g0.3g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9604g3131kcal428.2g164.4g62.2g86g
Valittu annoskoko4802g1566kcal214.1g82.2g31.1g43g
Annoskoko puolitettuna2401g783kcal107.1g41.1g15.6g21.5g
Arvot/100g100g33kcal4.5g1.7g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=199346