Kekin possupata

Ruskista possunlihat florassa.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Lisää sipulit, currytahna, sienet ja ananasmurska.

Seikoita joukkoon 1-2 rkl vehnäjauhoja.

Sekoita hyvin.

Lisää 2dl vettä ja loraus fondya tai tms. Kaada joukkoon 1dl 5% fraichea.

Hauduta uunissa tai levyllä 25 min. Lisää joukkoon kookosmaito ja kuumenna vielä 5 min. Tarjoa esim.

riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)175g280kcal33.3g0g15.8g0g
Sipuli 44g13kcal0.5g2.1g0.1g0.7g
Curry Paste red, Aroy-D6.6g6.8kcal0.3g0.9g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.2g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Herkkusieni säilyke 35g5.9kcal0.7g0.1g0.1g0.8g
Ananasmurska ananasmehussa Rainbow44g22kcal0.2g5.3g0g0g
Flora culinesse2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Fraiche 5% Valio44g39kcal1.8g3.3g2.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.6g23kcal0.7g4.6g0.1g0.2g
Kookosmaito 35g73kcal0.7g1g7.5g0.2g
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana963g962kcal76.8g35.4g55.6g3.8g
Valittu annoskoko482g481kcal38.4g17.7g27.8g1.9g
Annoskoko puolitettuna241g241kcal19.2g8.9g13.9g1g
Arvot/100g100g100kcal8g3.7g5.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113586