Siskonmakkara vihanneskeitto(gluteeniton,maidoton)

Pilko kuoritut juurekset ja perunat.

Laita kiehuvaan veteen lihaliemikuutiot, sipuli silppu ja lanttu-porkkana-sellerikuutiot ja parsakaalin varsilohkot.

Anna kiehua 15min.

Lisää peruna kuutiot, parsanuput ja kiinankaali ja 15 min päästä siskonmakkarat.

Lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara (Wursti), annos 500g104g216kcal10.8g2g19.5g3.1g
Sipuli, tuore21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Lanttu 21g6kcal0.2g1g0.1g0.4g
Porkkana 83g27kcal0.5g4.6g0.2g2.1g
Selleri, annos 50g15g2kcal0.1g0.4g0g0g
Peruna, punnittu kuorineen 135g88kcal2.2g17.8g0.2g1.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl6.2g16kcal0.7g0.1g1.4g0g
Parsakaali, tuore, 257g48g14kcal2.2g1g0.1g0.8g
Kiinankaali raaka 100g48g8.6kcal0.8g1.1g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana962g766kcal35.6g58g43.2g18.2g
Valittu annoskoko481g383kcal17.8g29g21.6g9.1g
Annoskoko puolitettuna241g191kcal8.9g14.5g10.8g4.6g
Arvot/100g100g80kcal3.7g6g4.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228062