Lohipiirakka (karppi)

Sekoita mantelijauhot, leseet ja suola.

Nypi pehmennyt voi kuiva-aineiden sekaan.

Lisää valkuainen ja sekoita tasaiseksi.

Levitä leivinpaperin päälle piirakkavuokaan (n. 30 cm halkaisija).

Esikypsennä uunissa 175-200 asteessa, kunnes pinta saa ruskeaa väriä.

Jäähdytä hieman.

Sekoita täyteen ainekset kulhossa ja levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Uuniin n. 225 asteeseen kunnes pinta on reilusti ruskea ja täytteet kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Mauri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g53g305kcal11.5g10.4g26.6g0g
Leseseos (3 viljan)15g39kcal2.5g5.2g0.9g4.6g
Voi 22g159kcal0.3g0.1g17.8g0g
Valkuainen (100g)18g7.3kcal1.7g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 175g342kcal32.7g0g23.6g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g33g6.7kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g66g184kcal1.6g2.3g18.4g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper31g89kcal8g0g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana963g2410kcal129.6g41.2g197.4g11g
Valittu annoskoko481g1205kcal64.8g20.6g98.7g5.5g
Annoskoko puolitettuna241g603kcal32.4g10.3g49.4g2.8g
Arvot/100g100g250kcal13.5g4.3g20.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267179