Karjalankastike

Laita karjalanpaistiainekset, sipuli, porkkana ja lanttu ja vähän vettä uunipataan ja anna hautua vähintään kaksi tuntia, mielellään jopa viisi tuntia.

Sekoita viherpippurikastikejauhe tai muu pussikastikejauhe tilkkaan vettä ja kermaa.

Sekoita pataan ja anna tekeytyä.

Tarjoa perunan tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1540 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g31g8.8kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Kahvikerma hyla Valio16g22kcal0.5g0.7g1.9g0g
Karjalanpaisti perinteinen sika-nauta (Atria), annos 700g219g394kcal41.6g0g24.1g0g
Lanttu 38g11kcal0.4g1.7g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Vesi156g0kcal0g0g0g0g
Viherpippurikastike, Knorr, 1 pss3.1g14kcal0.2g1.4g0.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana962g909kcal86.2g13.2g54g3.8g
Valittu annoskoko481g455kcal43.1g6.6g27g1.9g
Annoskoko puolitettuna241g227kcal21.6g3.3g13.5g1g
Arvot/100g100g95kcal9g1.4g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335139