Bataatti-parsakaali-vuoka

Kuori ja pilko bataatti sopivan pieniksi kuutioiksi, samoin paprika ja mausta pippurilla (musta-/sitruunapippuri), parsakaalit nuput ja nesteeksi kookosmaito.

Mikrossa kuvun alla n. 10 min tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Sopii näin yksinään tai lisukkeeksi esimerkiksi ohuille broilerinfileille.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 219g177kcal3.4g36.8g0.1g6.6g
Paprika, punainen88g23kcal0.8g4g0.4g1.8g
Parsakaali brokkoli 88g31kcal4g1.7g0.3g2.2g
Kara kookosmaito (Kara), annos 100g88g149kcal1.4g1.8g14.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana963g758kcal19.2g88.6g31.4g21.2g
Valittu annoskoko481g379kcal9.6g44.3g15.7g10.6g
Annoskoko puolitettuna241g190kcal4.8g22.2g7.9g5.3g
Arvot/100g100g79kcal2g9.2g3.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363462