Lämmin salaatti

Keitä parsakaali suolatussa vedessä, että jäävät sopivan rapeiksi.

Paista sipuli öljyssä, lisää paprika ja herkkusienet.

Sekoita kulhoon parsakaali, paistetut paprikat ja herkkusienet.

Paista erikseen palvikinkku, ja lisää salaattiin.

Lisää papuja.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoisella balsamicolla ja sitruunamehulla.

Syö lämpimänä tai anna marinoitua yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaa 90g31kcal4.1g1.7g0.3g2.2g
Paprika punainen 45g13kcal0.4g2g0.2g0.9g
Palvikinkku HK 3%34g34kcal6.1g0.2g1g0g
Sipuli, paistettu 23g23kcal0.3g1.1g1.8g0.4g
Oliiviöljy 41g358kcal0g0g40.5g0g
Herkkusieni 45g7.2kcal0.9g0.1g0.1g0.7g
Valkosipuli 2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)23g46kcal0.3g10.4g0.4g0g
Kidneypapu, suolaliemessä90g99kcal7g16.2g0.5g7.2g
Papu valkoinen, keitetty 90g97kcal7.6g12.6g0.3g6.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana963g1421kcal53.8g89.4g90.2g35.4g
Valittu annoskoko482g711kcal26.9g44.7g45.1g17.7g
Annoskoko puolitettuna241g355kcal13.5g22.4g22.6g8.9g
Arvot/100g100g148kcal5.6g9.3g9.4g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124613