Täytetty leipänen(karppi)

Sekoita mantelijauhe, munat, juustoraaste ja leivinjauhe.

Jaa taikina kahdeksaan osaan ja taputtele osista 4 kpl pyöreiksi pohjiksi leivinpaperille.

Laita täytteet sekaisin ja annostele pohjien päälle.

Taputtele loput taikinat täytteiden päälle ja paista 225 n.20min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Vantasia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g56g337kcal11.8g3.7g30.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 90g113kcal9.9g0.2g8.1g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)150g390kcal39g2.2g25.5g0g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Tuorejuusto, 2%, hovi, tomaatti-sipuli56g39kcal5.3g2.2g1.1g0.1g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g38g41kcal6.7g0.7g1.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g28g5.7kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Poron kylmäsavurouhe Kotisavu 150 g56g121kcal14.1g1.2g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana963g2120kcal174.8g28.2g140.4g1g
Valittu annoskoko482g1060kcal87.4g14.1g70.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna241g530kcal43.7g7.1g35.1g0.3g
Arvot/100g100g220kcal18.2g2.9g14.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160104