Tomaatti-mozzarellapiirakka

Painele sulanut piirakka taikina vuokaan ja paista ~200 asteisessa uunissa n. 10 min. Ota vuoka uunista ja laita tomaatti-basilika tuorejuusto nokareita kuuman taikinan pohjalle ja levitä ne. Asettele tomaatti siivut taikinalle, ja aseta siivutettu mozzarella justo tomaattien päälle.

Ripottele puolitetut oliivit (n. 10 kpl) sekaan, sekä vihreää pesto nokareita.

Ripottele juustoraastetta ja asettele puolitetut (n. 6 kpl) luumu/kirsikka tomaatit päälle.

Paista n. 30-40 min. Nosta piirakka uunista ja revi tuoreesta basilikasta lehden palasia piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai200g740kcal10g64g50g4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g75g15kcal0.4g2.8g0.2g1g
Mozzarella light75g120kcal15g0.4g6.7g0g
Oliivi kivetön musta rainbow25g45kcal0.2g1.4g4.3g0g
Luumutomaatti pirkka, 83g42g8.3kcal0.2g1.6g0.1g2.5g
Pestokastike, Barilla all Genovese, n. 1 tl15g80kcal0.7g0.4g8.4g0.7g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g25g73kcal8.3g0g4.3g0g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g25g40kcal2g1g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana963g2243kcal73.6g143.2g154.6g16.4g
Valittu annoskoko482g1121kcal36.8g71.6g77.3g8.2g
Annoskoko puolitettuna241g561kcal18.4g35.8g38.7g4.1g
Arvot/100g100g233kcal7.6g14.9g16.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175787