Kalakeitto

Kuori ja pilko lanttu kuutioiksi.

Laita isohkoon kattilaan kimpale voita ja laita lantut sinne hautumaan.

Pilko sipuli ja laita kattilaan.

Pyörittele voissa niin että kasvikset hiukan kypsyvät ja lisää vesi.

Hauduttele n. 5 min ja lisää kerma ja mausta.

Anna hautua vielä muutama minuutti.

Lisää jäiset vihannekset jaseikuutiot ja ota lämpö pois hellasta.

Hämmentele ja hauduttele kunnes kalat kypsyvät.

Lisää katkaracut viimeisenä, etteivät ne sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g3.7g27kcal0g0g3g0g
Lanttu 56g16kcal0.6g2.6g0.2g1g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Kuohukerma,valio,2dl38g127kcal0.7g1.1g13.1g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow75g60kcal3.1g9.7g0.7g2.3g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g112g90kcal19.1g0g0.9g0g
Katkarapu 34g23kcal4.9g0g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 141g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana963g700kcal57.4g29g36.6g7.4g
Valittu annoskoko481g350kcal28.7g14.5g18.3g3.7g
Annoskoko puolitettuna241g175kcal14.4g7.3g9.2g1.9g
Arvot/100g100g73kcal6g3g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208670