Ranskalainen pata

Ruskista lihat.

Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin.

Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Krissy

Krissy sanoi...

Ruskista lihat. Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin. Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

perjantai 25.11.2011 klo 12:37

Krissy sanoi...

Höh, tuli ohje kommentiksi. .No ei se mitään. \r\n\r\nSen verran muokattu ohje pakon sanelemana, että tomaattimurskan olis pitänyt olla yrttisellaista, sipulin lohkottua tuoretta, samoin valkopisulin tuoretta ja lihaa oli vain 600g.

perjantai 25.11.2011 klo 12:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti (paistamaton)200g222kcal43.4g0g5.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5g17kcal0.5g3.5g0.1g0.2g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 12g84kcal0g0g9.5g0g
Sipulikuutiot rainbow50g5kcal0.8g0.8g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g3.8g3.6kcal0.2g0.6g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)100g40kcal1.1g7.2g0.5g1.4g
Punaviini 75g53kcal0.2g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.5g6.2kcal0.3g0g0.5g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana963g882kcal93.4g28.4g31.8g5g
Valittu annoskoko482g441kcal46.7g14.2g15.9g2.5g
Annoskoko puolitettuna241g221kcal23.4g7.1g8g1.3g
Arvot/100g100g92kcal9.7g2.9g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260351